Vrijwilligersavond voor kantinevrijwilligers

Vrijwilligersavond voor kantinevrijwilligers

Category : Nieuws

De kantinecommissie en de Vereniging van Verenigingen van ’t Hart van Loil nodigen alle kantinevrijwilligers uit voor de vrijwilligersavond van ’t Hart van Loil op maandag 11 november. Vanaf 20.00 uur is iedereen van harte welkom in de kantine van de Zomp in Loil.

Deze uitnodiging is bedoeld voor alle kantinevrijwilligers, voor iedereen die in het verleden vrijwilliger is geweest en mensen die tijdens het ‘Happen en Stappen’ hebben aangegeven vrijwilliger te willen worden. Behalve veel oude én nieuwe vrijwilligers nodigen we ook de leden van alle verenigingen, betrokken bij ’t Hart van Loil, uit. Met z’n allen moeten we gaan zorgen voor een gezonde exploitatie van ’t Hart van Loil, en die ontstaat natuurlijk voor een deel in de kantine!

Nu nog in de kantine van de Zomp, en straks in het nieuwe dorpsgebouw. Alle hulp is welkom, én nodig. Daarom hopen we ook (weer) op jouw hulp te kunnen rekenen. We zouden het fantastisch vinden als ook jij in de toekomst in de gelegenheid bent kantinediensten te draaien. Vele handen maken tenslotte licht werk. En waarom zou je moeilijk doen, als het ook samen kan?

Vrijwilligersavond
Op de vrijwilligersavond krijg je antwoord op vragen als:

  • Wat doet de kantinecommissie?
  • Wat houdt de Vereniging van Verenigingen van ’t Hart van Loil in?
  • Hoe ziet een bardienst eruit?
  • Hoe zit de planning in elkaar?

Natuurlijk hebben we daarnaast ook een leuke activiteit voor je in petto. Dus je hoeft niet alleen maar te luisteren! Je mag als vrijwilliger kantinediensten draaien als je 16 jaar of ouder bent.

Aanmelden
We willen graag weten hoeveel mensen we bij de vrijwilligersavond kunnen verwachten dus ben je erbij, stuur dan vóór woensdag 6 november even een berichtje via het contactformulier.

Hopelijk tot 11 november!