Agenda 2024 Podiumkunsten Loil

Agenda 2024 Podiumkunsten Loil

Category : Geen categorie

Eind vorig jaar is de nieuwe stichting Podiumkunsten Loil opgericht met als doel nog meer reuring te brengen in onze mooie kerk. En daarmee ook aanvullende inkomsten te genereren voor ’t Hart van Loil. Op zaterdag 28 oktober jongstleden was het eerste wapenfeit een optreden van de band Old Ni-js met diverse originele leden van Normaal. Die avond was een doorslaand succes met ruim 500 betalende bezoekers en een geweldige sfeer. Dit smaakt naar meer. En meer gaat er komen. Voor elk wat wils.

14 april – Amerikaans show worstelen

Pro Wrestling Holland

Spektakel in de Loilse kerk! Stoere, gespierde mannen die elkaar deze middag door de speciaal opgebouwde arena smijten. En ook over de touwen heen het publiek in worden geslingerd. Met opzwepende commentatoren en dito muziek. Komt dat zien!

1 juni – Classics of Rock tribute avond

AC/DC
Metallica
Bon Jovi

Dit wordt een avondje meezingen, luchtgitaar spelen en headbangen met deze in geheel Europa hoog aangeschreven top coverbands uit Italië, België en Nederland/Engeland. Het wordt onvergetelijk in de Loilse ‘Rock and Roll Heaven’.

9 juni – Kindertheater

Melvin Kunst met ‘De recycling machine’

Een heerlijke middag voor de kleintjes en hun ouders. En, een voorstelling waarbij opa en oma uiteraard ook niet mogen ontbreken. Samen genieten van kindertheater van de bovenste plank.

21 september – Dialectmuziek

Boh Foi Toch

Dient deze band nog voorgesteld te worden? Dialectmuziek van het allerhoogste niveau en dit inmiddels al 35 jaar lang met groot succes. Iedereen zingt uit volle borstmee met ‘Beernd van Kuperi-j’ en ‘Zeet de jongs’ in onze Eventkerk.

1 november – Cabaret

Cabaretier Thijs Kemperink

Thijs Kemperink komt uit Twente en dat wil hij laten weten ook. Met een torenhoge grapdichtheid is dit een avondje gegarandeerd lachen en genieten.