Revival van de voormalige kerk!

Revival van de voormalige kerk!

Category : Nieuws

Er is het laatste jaar hard gewerkt om onze kerk en de pastorie een nieuwe en toekomstgerichte functie te geven. En dat is samen met vele vrijwilligers gelukt. We zijn erg trots om de voormalige kerk nu aan een breed publiek te kunnen laten zien. Daarom organiseren we op vrijdag 26 en zaterdag 27 november allerlei activiteiten.

Programma

Het is een vol programma waarbij er aan alle doelgroepen is gedacht. Voor alle momenten (behalve zaterdagmiddag) geldt, aanmelden via www.hartvanloil.nl (zie hieronder de verschillende aanmeldformulieren). Doe dit voor zaterdag 20 november!

Vrijdagmorgen 26 november 2021: Jong en Oud ontmoeten elkaar!
Aanvang: 08.30 uur jeugd / 10.30 uur ouderen (tot 12.45 uur)

Op deze morgen gaan de Loilse 65+’ers en de Loilse basisschooljeugd elkaar ontmoeten. De kinderen zullen vanaf 08.30 uur starten met een aantal workshops op de basisschool. Om 10.30 uur zijn de 65+’ers aanwezig in de kerk en zullen zij de resultaten van de workshops kunnen bewonderen. Na de presentatie worden er verschillende spellen gespeeld in gemixte groepen. Aansluitend is er een lekkere lunch voor jong en oud. Wil je hier ook bij zijn en ben je 65+? Meld je dan aan via deze link of middels een briefje met naam en aantal personen. Dit briefje kun je in de bus doen bij Tonnie Peters, Wehlseweg 60. Mensen die lid zijn van SPOL en deelnemers aan de doe-map, krijgen een uitnodiging toegestuurd. Ben je 65+, ontvang je de doe-map nog niet en wil je de doe-map wel ontvangen? Dan kun je dit laten weten door een mail te sturen aan kontaktraad@loil.nl met daarin jouw naam en adres.

Vrijdagavond 26 november 2021: Archery Tag & Loilse Escape Room!
Aanvang: 19:00 uur (tot 21:30 uur)

Ben jij in de leeftijd van 12 t/m 16 jaar oud? En wil jij altijd met spelletjes winnen? Dan zul jij dit geweldig vinden! ‘t Hart van Loil organiseert in samenwerking met Jongerenwerk Montferland twee heel gave activiteiten in de Loilse kerk. Daar moet je bij zijn! Je zult deze avond Archery Tag spelen en proberen te ontsnappen uit de Loilse Escape Room. Met Archery Tag schiet je met een handboog en rubberen pijlen op doelwitten. Uiteindelijk zal er een wedstrijd tussen teams plaatsvinden in de ‘Battle Arena’ en zullen de pijlen op elkaar worden gericht. In de Escape Room staat een box met verschillende opdrachten en raadsels. Los jij met je team deze raadsels zo snel mogelijk op? Het team met de snelste tijd wint! Kortom twee heel gave activiteiten die je niet wilt missen! De toegang tot deze bijzondere activiteit is gratis. Meld je snel aan via deze link!

Zaterdagmiddag 27 november 2021: Iedereen is welkom!
Aanvang: 13:30 uur (t/m 16:00 uur)

Tijdens deze middag heb je de kans om, onder genot van een kop koffie, eens rustig rond te kijken. Het is een vrije inloop, dus kom gerust langs tussen 13:30 en 16:00 uur. Tijdens deze middag zijn er verschillende activiteiten en verzorgt de OVD een historisch overzicht van de kerk. Het is niet nodig om je voor deze middag aan te melden.

Zaterdagavond 27 november 2021: Feestelijke opening!
Aanvang: 20:00 uur, inloop vanaf 19:30 uur (tot 24.00 uur)

Bij een opening hoort een officieel moment en dat is deze zaterdagavond. Wij zullen dan met een openingsact en een gezamenlijke toost onze kerk officieel openen. Hierna zal het feest losbarsten! Onder het genot van een drankje en de klanken van de DJ kan er worden gefeest. Wil je hierbij zijn? Meld je dan aan via deze link. De toegang tot deze bijzondere avond is uiteraard gratis. Zorg dat je voor 20:00 uur binnen bent!

Zoals je kunt lezen, hebben we een mooi programma samengesteld. Je zult begrijpen dat we ons moeten houden aan de dan geldende voorschriften rondom corona. Dit betekent onder andere dat we een Corona Check bij de ingang zullen uitvoeren.

We hopen je op vrijdag 26 en/of zaterdag 27 november in ’t Hart van Loil te mogen begroeten.

PS

Vergeet je niet voor 20 november 2021 aan te melden!
Aanmeldformulier vrijdagmorgen
Aanmeldformulier vrijdagavond
Aanmeldformulier zaterdagavond

Besturen ’t Hart van Loil en VVV