Revival Loilse kerk uitgesteld!

Revival Loilse kerk uitgesteld!

Category : Nieuws

In Loil zijn er het afgelopen jaar volop ontwikkelingen geweest rondom ’t Hart van Loil. Een onderdeel van ’t Hart van Loil is de voormalige kerk en de pastorie. Er is het laatste jaar hard gewerkt om de kerk en de pastorie een nieuwe en toekomstgerichte functie te geven. En dat is ons, samen met de vele vrijwilligers, gelukt. We zijn erg trots om de voormalige kerk nu aan een breed publiek te kunnen laten zien. Het idee was om dit op vrijdag 26 en zaterdag 27 november 2021 te doen. Door de stijgende besmettingen hebben we besloten om dit feestweekend uit te stellen.

Het is een vol programma waarbij er aan alle doelgroepen is gedacht. Dit programma zullen we proberen in het voorjaar van 2022 in dezelfde vorm doorgang te laten vinden. Op vrijdagmorgen ontmoet Jong en Oud elkaar in de kerk. Op vrijdagavond hebben we de jeugd in de leeftijd van 12 t/m 16 jaar oud te gast in de kerk. Op zaterdagmiddag heeft iedereen de kans om, onder genot van een kop koffie, eens rustig rond te kijken in de kerk. Op zaterdagavond is er een feestelijke opening.

Zoals hierboven is te lezen, hebben we een mooi programma samengesteld. Helaas hebben we moeten besluiten om dit weekend niet door te laten gaan, maar van uitstel komt geen afstel! Wij hopen in het voorjaar van 2022 de voormalige kerk te kunnen openen. Wij hopen iedereen dan te mogen begroeten!

Ondanks alle beperkingen is ’t Hart van Loil wel gewoon geopend voor bijvoorbeeld vergaderingen, afscheid en bijeenkomsten. Voor meer informatie over verhuur, kijk op www.hartvanloil.nl/ of mail naar info@hartvanloil.nl.