OPENINGSWEEKEND CULTURELE SEIZOEN 2022 – 2023 HART VAN LOIL

OPENINGSWEEKEND CULTURELE SEIZOEN 2022 – 2023 HART VAN LOIL

Category : Nieuws

IEDEREEN HOORT ERBIJ

9 – 10 – 11 september 2022

Hierbij de allerlaatste informatie over een bijzonder weekend. We nodigen, voor zover nog mogelijk, iedereen uit om aanwezig te zijn.

SAMEN ETEN IN HET HART VAN LOIL

Vrijdag 9 september 2022

Alle inwoners van Loil en de abonnees van de Kontaktraad van 65 jaar en ouder hebben hiervoor een uitnodiging ontvangen. En hebben zich als het goed is ondertussen ook opgegeven. ’t Hart van Loil is 9 september omgebouwd tot een sfeervolle eetzaal. We beginnen om 12.30 uur. We toasten dan op een mooi seizoen vol SPOL- activiteiten en mooie ontwikkelingen voor ’t Hart van Loil. Daarna krijgt iedereen een heerlijk voor-, hoofd- en nagerecht geserveerd. Rond 14.30 uur sluiten we dit bijzondere evenement af.

We hopen dat het een gezellig diner zal worden, waarbij we lekker kunnen bijpraten. En wellicht een aanleiding is om elkaar in de toekomst regelmatiger te ontmoeten bij één van de activiteiten van SPOL.

ARCHERY TAG & ESCAPE ROOM

Vrijdag 9 september 2022

Ben jij in de leeftijd van 12 tot 16 jaar oud? Wil jij altijd met spelletjes winnen? Dan zul jij dit evenement geweldig vinden!

Vrijdagavond 9 september organiseert het Hart van Loil in samenwerking met Jongerenwerk Montferland enkele hele gave activiteiten in de Loilse kerk. Daar moet je bij zijn! Je kunt deze avond Archery Tag spelen en proberen te ontsnappen uit de Loilse Escape Room. Met Archery Tag schiet je met een handboog en rubberen pijlen op doelwitten. Uiteindelijk zal er een wedstrijd tussen teams plaatsvinden in de ‘Battle Arena’ en richten we de pijlen op elkaar om de winst.

In de Escape Room staat een box met verschillende opdrachten en raadsels. Los met je team deze raadsels zo snel mogelijk op. Het team met de snelste tijd wint! Kortom, enkele hele gave activiteiten die je niet wilt missen! Houdt de sociale media van het Hart van Loil in de gaten om je in te kunnen schrijven.

INDOORFESTIVAL ‘IN DE ZEVENDE HEMEL’

Zaterdagavond 10 september 2022

Informatie over het Indoorfestival ‘IN DE ZEVENDE HEMEL’ leest u HIER.

OFFICIEEL STARTMOMENT NIEUWE SEIZOEN

Zondag 11 september 2022 vanaf 13.30 uur.

Dit is het officiële startmoment van het culturele seizoen 2022-2023. Van 13.30 uur tot 14.00 uur ontvangen wij iedereen die bij dit moment aanwezig wil zijn.

Iedereen die zich bij het Hart van Loil betrokken voelt is welkom. Na een bijzondere act en een officieel moment heffen we samen het glas op een hopelijk mooi en creatief cultureel seizoen! En natuurlijk op de toekomst van ons prachtig nieuwe gemeenschapsgebouw.

  • Van 13.30 tot 14.00 uur ontvangst gasten.
  • Iedereen is welkom.
  • Uiteraard enkele speciale gasten uitgenodigd, bijvoorbeeld College van b&w, gemeenteraad en Gedeputeerde Provincie Gelderland.
  • 14.00 uur, bijzondere act. De Nachtwacht transformeert zich tot ’t Hart van Loil.
  • 14.30 uur, officieel momentje.
  • 15.00 uur, glas heffen op de toekomst van ons prachtig nieuwe gemeenschapsgebouw.
  • 17.30 uur, einde officiële opening ’t Hart van Loil.

Reserveer 9, 10 en 11 september 2022 in je agenda. Dan geven we met activiteiten voor jong en oud een start aan het nieuwe culturele seizoen van ons mooie Hart van Loil. Hopelijk tot dan!