INDOORFESTIVAL ‘IN DE ZEVENDE HEMEL’

INDOORFESTIVAL ‘IN DE ZEVENDE HEMEL’

Category : Nieuws

Loil opent het culturele seizoen 2022/2023 in hogere sferen met het indoorfestival ‘In De 7e Hemel’. Dat doen we op zaterdagavond 10 september in het Hart van Loil met de topband ‘Papa Di Grazzi.’ Papa verzorgt een avondvullend programma. Om de korte rustmomentjes van Papa te vullen is DJ Joey Delvaro gecontracteerd.

De kaartverkoop is inmiddels in volle gang. Kaarten zijn verkrijgbaar door HIER te klikken. Fysieke kaarten zijn verkrijgbaar bij cafetaria De Papegaai, Wehlseweg 22 te Loil. Een toegangskaart kost € 15,- en de minimumleeftijd is 16 jaar.

Café De Bruune Paoter

We verhuren de ruimte van het voormalige koor, bij binnenkomst boven achter in de kerk, gedurende het indoorfestival in zes tijdblokken. Dan kun je ‘café De Bruune Paoter’ als groep voor drie kwartier voor 100 euro huren. Dat is inclusief een ‘Hemels drankje’. Toegang tot Café De Bruune Paoter is alleen mogelijk als je ook in het bezit bent van een toegangskaart voor het indoorfestival ‘In De 7e Hemel’.

Het maximaal aantal personen in café ‘De Bruune Paoter’ per tijdsblok is 25. Kom je als groep niet aan het aantal van 25 personen, dan heeft de organisatie het recht om het aantal personen aan te vullen met een andere groep belangstellenden. De kosten moet je per groep vooraf voldoen.

Op maandag 5 september 2022 loten we uit alle aanmeldingen zes groepen. Eén van die zes groepen krijgt van ons gratis toegang tot café ‘De Bruune Paoter’. Daarna loten we de volgorde van de tijdsblokken die de zes groepen toegewezen krijgen.