Nieuwe huurder in de voormalige bieb!

Nieuwe huurder in de voormalige bieb!

Category : Nieuws

Ik ben Noortje!

Mijn naam is Noortje Leijgraaff. Ik ben 20 jaar en heb een eigen bedrijf opgezet, Norie. De naam van mijn bedrijf is ontstaan door een bijnaam. Ik ontwerp en maak sieraden en sinds kort ben ik begonnen met wat kleding te ontwerpen. Omdat mijn kamer te klein werd voor het werk wat ik wil doen, ben ik op zoek gegaan naar een kantoor. Ik wist dat de oude bieb leeg stond en heb dit toen nagevraagd bij ‘t Hart van Loil. Zij reageerden enthousiast. Ik kreeg een rondleiding en zo ben ik op deze bijzonder mooie en fijne locatie terecht gekomen. Ik ben super blij met het kantoor en dankbaar dat ik het mag huren. Nu kan ik mijn bedrijf verder uitbreiden.

Groetjes van Noortje. Norie.nl.

Wij wensen Noortje veel succes bij het verder ontwikkelen van haar bedrijf.

Hart van Loil