Jij wilt toch ook die betrokken dorpsvrijwilliger blijven of worden!

Jij wilt toch ook die betrokken dorpsvrijwilliger blijven of worden!

Category : Nieuws

Iedereen is enthousiast over de plannen rondom ’t Hart van Loil. Daarnaast is er veel waardering voor het werk van alle vrijwilligers. Maar om alle plannen uit te voeren en de al uitgevoerde plannen in stand te houden hebben we meer mensen nodig.

We zien allemaal graag dat ons dorpshuis elke dag open is, zodat jong en oud elkaar ontmoeten. Om samen te sporten, te biljarten, bij te praten met leeftijdsgenoten, kinderen en kleinkinderen aan te moedigen, enzovoort.

Maar om elke dag open te zijn hebben we veel mensen nodig. En daar gaan we de komende tijd dan ook naar op zoek. Alle talenten zijn welkom. Van het draaien van een bardienst tot het plegen van klein onderhoud aan het gebouw. Van het helpen bij evenementen en/of begrafenissen tot de regelmatige schoonmaak van de gebouwen binnen ’t Hart van Loil.

Dus iedereen die dat wil, kan zijn of haar talenten voor ’t Hart van Loil inzetten. Maar voordat we zover zijn moeten we weten wie iets voor ’t Hart van Loil wil doen.

Als opstart hebben we enkele eerste acties bedacht:

  • De verenigingen die lid van ’t Hart van Loil zijn brengen onze behoefte aan vrijwilligers onder de aandacht van hun leden;
  • Door de coronacrisis zijn er vrijwilligers gestopt. We benaderen de betreffende vrijwilligers met de vraag of ze ons weer willen helpen;
  • We maken in en buiten Loil reclame om zowel vrijwilligers als ook nieuwe evenementen naar ’t Hart van Loil te halen.

Bijgevoegde flyer met de zoektocht naar barvrijwilligers geeft de behoefte op korte termijn aan. Dus wil je iets voor ’t Hart van Loil betekenen? Of weet je iemand anders? Of heb je andere ideeën om ons te ondersteunen?

Mail dan naar:
– Simone Verbeek – simone.verbeek@hartvanloil.nl
– Eric Welling – eric.welling@hartvanloil.nl

Ook al ben je maar 1 uurtje in de week voor ’t Hart van Loil beschikbaar! Dat kan ons al enorm helpen.