’T HART VAN LOIL EN HAAR WERKGROEPEN

’T HART VAN LOIL EN HAAR WERKGROEPEN

Category : Nieuws

’t Hart van Loil bestaat, naast de verschillende besturen, uit werkgroepen. Iedere werkgroep heeft een connectie met één van de besturen. Hieronder staat kort beschreven wat de werkgroep doet en welke leden er actief zijn.

Nieuwbouw en Planologie: de doelstelling van deze werkgroep is om tot een mooi en nieuw Hart van Loil te komen. De werkgroep werkt hard aan de totstandkoming van de nieuwe accommodatie en de omgeving eromheen. Van architect tot materiaalkeuze, alles komt hier samen. Leden: Geert Wanders, Jeroen Verbeek, John Peters, Ries Berndsen, Rob Nijenhuis, Sander Ebbing, Stefan Peters en Tim Wijnholts.

Vernieuwing kerk: naast de nieuwbouw staat er al een prachtige (voormalige) kerk. Om deze multifunctioneel te laten zijn en veel te kunnen gebruiken is de werkgroep Vernieuwing kerk gecreëerd. Leden: Ferry Stienissen, Geert Scheerder, Hans Bloem, Hein Harmsen, Marcel Wiendels, Sander Ebbing, Stefan Peters, Tim Wijnholts en William Bloem.

Financiën: om alle plannen te kunnen realiseren is een goede financiële basis nodig. Deze werkgroep houdt zich bezig met de begrotingen, maar ook met de dagelijkse gang van zaken. De stroomrekening moet immers ook betaald worden, om maar een voorbeeld te noemen. Leden: Harrie Elfrink, Sander Bosman, Theo Wanders en Tonnie Bosman.

Subsidies en fondsenwerving: zonder subsidies, geen nieuw Hart van Loil. Het is nog een hele klus om de juiste instanties en subsidiepotjes te vinden. Leden: Geert Korte, Johnny Berendsen en Sander Bosman.

Beheer: het doel van deze werkgroep is om alles in goede banen te leiden. Ze verzorgt bijvoorbeeld het openen van de Zomp of de kerk, maar ook de kleine werkzaamheden zoals het vervangen van een lamp. Leden: Herman Jansen (eerste aanspreekpunt kerk en pastorie), Bertus Arendsen (gebruik aula), Ben Geurts, Jan Lanters,  Joep Buiting, Geert Wanders (eerste aanspreekpunt de Zomp), Harrie Elfrink en Simone Verbeek.

Horeca-commissie: om iedereen van een hapje en drankje te kunnen voorzien, kunnen we niet zonder een horeca-commissie. Van de inkopen tot het rooster voor de bardienst, het wordt door deze werkgroep geregeld. Leden: Angeline Rasing, Annechien Elfrink, Betsie Smits, Hugo van de Camp, Niels Tiemessen, Renate Wenting en Tonnie Bosman.

Ontwikkeling pastorie: voor de pastorie wordt gezocht naar duurzame verhuur van de ruimtes. Daarnaast is deze werkgroep ook het eerste aanspreekpunt voor de huidige bewoners Ben en Tineke. Leden: Ap Dieker, Geert Korte, Geert Stienissen, Harm Peters en Onne Heesen.

Activiteitencommissie: om de kerk, en later ook het nieuwe gebouw, veel te kunnen gebruiken, zullen er activiteiten worden georganiseerd. Dit hoeft natuurlijk niet alleen vanuit deze werkgroep te komen. Heb je ideeën, neem dan contact op met Edwin van Onna.

Communicatie: om informatie te delen, is goede communicatie belangrijk. Deze werkgroep probeert jullie zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Mis je onderdelen waar je eigenlijk wel meer over wil weten, laat het dan weten. Dan kan er aandacht aan worden besteed. Leden: Esley Gies, Frank Gies, Maarten Hoksbergen, Onne Heesen, Simone Verbeek en Tonnie Peters.

Mocht je vragen hebben of ons ergens mee willen ondersteunen, spreek dan gerust één van de hierboven genoemde mensen aan!