Cabaretier Frans Miggelbrink in ’t Hart van Loil

Cabaretier Frans Miggelbrink in ’t Hart van Loil

Category : Nieuws

Frans Miggelbrink gaat op woensdag 15 december vanaf 20.00 uur in ’t Hart van Loil een try-out geven van zijn oudejaarsconference. De voorstelling zal drie keer in het Amphion in Doetinchem worden gegeven onder de noemer ‘Achterhoekse oudejaarsconference – editie 2022’.

Na twee jaar ‘corona-onderbreking’ wordt dit zijn zevende oudejaarsconference. Hierin jaagt Frans er doorheen wat ons in de afgelopen drie jaar is overkomen. Frans: “Effe met de hele club bij elkaar, effe nöhlen en lachen over dat wat gelukkig achter ons ligt. ‘Over drie jaar lachen we erom’ heette de afgelaste voorstelling van drie jaar geleden. En dat is precies wat we gaan doen.”

Try-out Oudejaarsconference 2022

Wanneer: Donderdag 15 december 2022
Waar: ’t Hart van Loil, Wehlseweg 36, 6941 DM, Loil
Aanvang: 20.00 uur
Zaal open: 19.30 uur
Ticket prijs: € 10,- (dat is inclusief een drankje in de pauze).
Kaarten bestellen: http://www.captainticket.nl/ticketshop/hartvanloil

Over Frans

Frans Miggelbrink werkt als discussieleider, dagvoorzitter en communicatieadviseur. Hij presenteerde in maart van dit jaar ook de verkiezingsavond van de gemeente Montferland in ’t Hart van Loil. Hij schrijft iedere week een column in De Gelderlander en is regelmatig te horen en te zien bij Omroep Gelderland. Zijn levensmotto is: “doe maar normaal, maar doe het net even anders”, aldus de vrolijke Frans.

Kaarten

Bestel rechtstreeks via: http://www.captainticket.nl/ticketshop/hartvanloil