BENEFIETCONCERT IN LOIL VOOR SLACHTOFFERS AARDBEVINGSRAMP TURKIJE EN SYRIË

BENEFIETCONCERT IN LOIL VOOR SLACHTOFFERS AARDBEVINGSRAMP TURKIJE EN SYRIË

Category : Nieuws

Muziektheatergroep WhatEverHappens uit Wehl en ’t Hart van Loil slaan de handen ineen. Ze organiseren samen op vrijdag 3 maart 2023 een benefietconcert in ’t Hart van Loil. Het doel is om zoveel mogelijk geld op te halen voor de slachtoffers van de aardbevingsramp in Turkije en Syrië. Het eindbedrag wordt volledig overgemaakt naar Giro 555.

WhatEverHappens geeft op vrijdag 3 maart een avondvullend concert in het Hart van Loil, Wehlseweg 36 te Loil. De voorstelling begint om 20.00 uur. Een toegangskaart kost € 15,00 per persoon, inclusief een pauzedrankje. Kaarten zijn te bestellen via www.whateverhappens.nl.

‘t Hart van Loil en WhatEverHappens zijn diep geraakt door de tv-beelden vanuit Turkije en Syrië. Om het gevoel van machteloosheid om te zetten in daadkracht hebben ze hun krachten gebundeld. Samen organiseren ze een benefietconcert. De gehele financiële opbrengst van het concert komt ten goede aan de slachtoffers van de aardbevingsramp.

Welk nummer wilt u horen?

In haar 22 jarig bestaan heeft WhatEverHappens een veelzijdig repertoire opgebouwd. Speciaal voor het benefietconcert heeft WhatEverHappens 40 nummers op hun website www.whateverhappens.nl geplaatst. Met een sponsoring kunt u zelf bepalen welk nummer WhatEverHappens op vrijdag 3 maart ten gehore brengt. De nummers die het meeste opbrengen worden verwerkt in een programma van ongeveer anderhalf uur.

Ga voor uw toegangskaart en uw donatie dus snel naar de website www.whateverhappens.nl. En bepaal zelf welk nummer WhatEverHappens speciaal voor u zal spelen.

Info WhatEverHappens

WhatEverHappens is een muziektheatergroep. Meerstemmige zang binnen het populaire repertoire vormt de basis van hun optredens. Met dans en beweging en subtiel ingezet acteerwerk, maakt WhatEverHappens totaaltheater. Het muzikale, vooral Engels- en Nederlandstalig repertoire is divers: ballad, soul, soft-rock, pop, musical. Tijdens een optreden ervaart het publiek een energiek gebrachte, gevarieerde voorstelling. Een stuk totaaltheater met humor, diepgang en heel veel enthousiasme.